Milfar på vift !

På lördag är det mammaträff och jag och mitt lag behöver er hjälp! Vi är en grupp mammor som fått barn i juni/juli/augusti som började hänga på familjeliv för att sedan bli en stor grupp på facebook med från början 100 personer. Alla dessa fantastiska människor ska ses på lördag (runt lunch närmare bestämt) för att ha ett livat dygn tillsammans. M E N ! Nu är det så här att vi är indelade i lag och har fått varsit instagramkonto (lagrosemarie) där vi från lördag 13.00 då tävlingen startar, kommer lägga upp vad tusan vi hålls med. Men tills dess är första deltävlingen att få mest följare till sitt instagramkonto. 
 
SÅ KÄRA NI SOM ÄR HÄR ! 
Gå in på instagram, sök på lagrosemarie och följ oss. Har ni inte instagram, så skaffa! Det går att göra både via datorn och mobilen. Ni kommer garanterat gilla våra upptåg och alla snygga mammor som kommer vara med på bilder. För vem vill inte se vad ett stort gäng, barnfria, onyktra och tokiga mammor gör? Kan inte bli annat än succe ! 
 
Återigen.
1. Instagram <--- 
2. Lagrosemarie <---
3. Klicka på följ <---
 
Sen är det klart. Vi får tillgång till kontot på lördag när allt startar och jag LOVAR att det kommer bli grymt! Och även om ni inte tycker det verkar vara grymt, så följ iaf. Sluta följ oss på söndag i så fall. Mammor, pappar, tjejer, killar, barn, mormor, farmor, kompisar, ALLA! Klicka i FÖLJ ! Det är massor av sponsorer inblandat som kommer göra allt ännu mer spännande. Heja oss ! 
 
Hoppas jag vart tydlig nog! ;) 
Kramar Frida