Nyårslöften

Har ni nyårslöften?  
Det känns lite 1992 att ha nyårslöften, och det jag lovat mig själv är mer ett personligt löfte om min egen hälsa och mitt välmående, sen passar det ju att ta det nu efter jul med allt man ätit och då är det ju nyår, så det blir ett nyårslöfte helt enkelt. Det jag tänkt mig är att få ordning på kroppen innan sommaren är här och det är dags att visa sig i bikini. Det är inget viktras eller någon jätteform jag siktar på, men att göra det som krävs för att jag själv ska bli nöjd och tycka att kroppen ser okej ut. För visst sliter det att bära barn. Det syns både här och där. Och innan maj lär man inte hinna uträtta underverk, men något kan man göra. Man kan kanske börja tajta till det som bör tajtas till. Sen vissa ting går inte att påverka alls, inte med hjälp av träning iaf. Det ska farbror plastikdoktor ta hand om senare ;) 
 
 
 Så idag var vi inne för att nyttja våra friskvårdscheckar och inte låta de brinna inne. J skaffade årskort på ökk  och jag skaffade årskort på gustavsvik. Ska skaffa ett klippkort på ökk så småningom för att prova och se om vi kan få tid ihop till träning. Annars blir det nog ett annat gym så småningom. Men innan jag kan visa upp mig på ett offentligt gym så måste jag börja hemma så jag vet vad jag ska göra och hur. Jag vill träna ett par månader innan jag ger mig ut bland andra. Men i feb-mars kanske? Vi får se. Tanken är att kombinera styrka med kardio för att inte bli bred utan slank. 
 
Så får vi se hur det går! Men jag hoppas att få det till rutin de dagar jag är i skolan till att börja med. Likaså solningen måste kommas igång, jag är blek som ett spöke..
/ Frida
Visa fler inlägg