En liter kaffe och två rader senare

Jäklar vilken tid det här sista arbetet i sociologin tar. Jag brukar kunna läsa, skriva och sammanfatta det mesta ganska fort, har kunnat hitills iaf, så jag är väl lite tidsoptimist. Men nu med sjuka barn i nästan 2 veckors tid så har tiden för skolan inte vart lika given och man har läst en skvätt hit eller dit när man orkat och kunnat. Men det har inte gjort så mycket eftersom jag har legat före i allt förutom det här sista arbetet. Men det går nog snabbt det med, några dagar så är det klart. Yeah right.. 

Igår var barnen på dagis en hel dag (9-15.30) och jag behövde inte leta böcker eller annat, utan kunde fokusera helt på uppgiften. I nästan 6 timmar satt jag och skrev om ett gäng teoretiker som har vart med och påverkat/bidragit till synsättet, symbolisk interaktionism. 15 teoretiker med olika tänk, vissa mer lika än andra, som vi sen skulle plocka det viktigaste av och se hur vi kan ta med oss deras respektive tänk i mitt sociala arbete. Om jag kunde skulle jag lägga in snarkande smileys här.. 



Det var ungefär lika kul som det låter. Inte hann jag klart heller och det var ytterligare tre uppgifter att göra. Idag efter lämning av barn på dagis så kom Angelica som jag läser utbildningen med för att slå våra klocka ihop! Det resulterade i minst 1 L kaffe och några skrivna rader. Men fasen så klurigt vissa saker är, speciellt eftersom frågorna vi får inte är detaljerade i sin beskrivning om hur vi ska tänka. Men lite klokare vart vi nog! ;) 

Jag hoppas på att skriva ännu mer ikväll så att jag kan skicka in arbetet imorgon senast och lämna det bakom mig. För! Imorgon ska jag och barnen busa på förmiddagen innan pappa J kommer hem och jag ska åka och rida för att vara lite uppdaterad inför vad som komma skall. Hoppas jag hinner dit någon mer dag också. Sen på lördag blir det mat hos mina föräldrar och på söndag ska jag träffa en fin vän från mammagruppen! Därför finns det inte riktigt utrymme för det här jäkla arbetet. Men snart börjar pedagogiken! Det ska bli kul! :) 
/ Frida 
Visa fler inlägg