Dop imorgon

Imorgon döps han vår andra plutt!  
Vart tog november vägen? Det brukar vara en av de segaste månaderna på hela året och den har bara, poff?! Imorgon är det den 30/11 och det är dags för Ludwig att döpas. Hela dagen idag har bestått av bakning, garnering, packning, klädkoll och så vidare. Nu tror jag vi inte har allt för mycket kvar för ikväll. Ska ringa mamma och kolla en grej, ladda kameran, ladda videokameran och kolla vilket band som har plats. Ja, vi har en sån med band vi. En vacker dag ska en annan skaffas. Men den nyttjas knappt inte, så jag vet inte riktigt om det är värt de? Kanske. 
 
Ja sak samma. Klockan 15.oo är det tänkt att börja. Jag ska gå i klackar som är relativt höga och hur det ska gå får vi väl se. Muffinsen är klara, marshmallow popsen är klara, doptårtorna hämtas imorgon på förmiddagen. Församlingshemmet ska ordnas direkt på morgonen. Kanske efter jag har lagt på frostingen på cupcakesen? 
 
Nu ska i alla fall benen rakas, så jag bjuder på bilder från Caspians dop i mars förra året. Han skulle bli 6 månader precis efter :) 
 
 
 
 
 
 
 
/ F
 
Visa fler inlägg