Betyg i psykologin!

Idag fick jag äntligen svar och reflektioner över mina arbeten i psykologin och därmed även betyg för kursen! Det vart som jag siktade och hoppades på, vilket känns otroligt skönt. Jag har idag även skrivit klart mina egna reflektioner över den psykodynamisa gruppteorin "gruppen som de omedvetnas teater". Tycker det var en krånglig uppgift att få grepp om. Jag har ingen aning om jag har tolkat det rätt heller, men vi får väl se. Det ska diskuteras i våra studiegrupper på träffen som är senare i veckan. Då drar även sociologin igång! På tal om den kursen så hoppas jag att jag hinner få hem de två resterande böckerna jag inte har ännu. En är betald och som det var sagt skulle skickas igår. Hoppas det stämmer. Men jag måste leta på den sista idag och betala för att förhoppningsvis hinna få hem den med innan onsdag. 
 
Grabbarna är på dagis och jag hoppas de har en bra dag. Vi har allihopa i familjen en jäkla hosta på nätterna som jag antar är en biverkan på den förkylning vi haft tidigare. Blir det inte bättre får jag sprinta ner till vc innan jag åker med dom så det kan skrivas ut något som lindrar besvären. Har inte jag hostat så har Ludwig, om inte har hostat så har Caspian hostat. Han som har förkylningsastma hostar ännu värre. Sen på dagarna är det som borta. Är inte det konstigt? Hosta hela nätterna men dagarna är lugna? Eller bättre åtminstone. Ivägskickade är de iaf eftersom de är feberfria och pigga med en massa bus i sig. De springer inte mindre här hemma än vad de gör på dagis.. 
Grabbarna bus i slutet av september förra året. 
Nu ska jag lägga mig i ett bad med ena kursboken i sociologi och försöka få det att fastna. Sen lite krubb och förhoppningsvis lite dammsugning innan barnen ska hämtas vid 15.30. 
Adjöken!
/ F
 
 
Visa fler inlägg