Godkväll

Hej Hopp vad det går!
Jag har nu jobbat klart på schema för denna sommar och hoppas nu på att få gå timmar i tillräcklig mängd i höst. Det har vart skönt att jobba i sommar och ser fram emot att förmodligen få komma tillbaka fullt ut efter denna utbildning. Fått träffa massor av nya härliga vikarier som alltid förgyller och lyfter arbetet till något positivt (för det mesta åtminstone)

Inskolningen på dagis är nu klar. Det har än sålänge gått bättre än vad jag vågat hoppats på. Det känns riktigt bra denna gången och det är en skön känsla. Jag hade ett gäng orosmoln som skavde hos mig, men jag behöver nog inte ha de skavandes längre. Det är S Å skönt! I torsdags ringde de dock av att Ludwig kräktes och var tvungen att komma hem. Så pappa J fick hämta hem barnen och väl hemma var det fullt ös på båda, så någon magsjuka var det ej. Antingen reagerar han på fisken de åt eller så har han helt enkelt ätit något annat mindre lämpligt innan. Svårspekulerat.. 


Lilla Ludde har sen i våras fört ett sjuhelsikes liv i bilen varenda gång han åkt. Vi har inte tänkt så mkt på det mer än att han uppenbarligen inte tycker om det. Men nu har han dessutom kräkts några gånger så det kan inte vara så mycket annat än åksjuka. Hur länge det kommer hänga med honom kan ingen veta. Men eftersom det blir så vid varje bilfärdså får vi minimera bilåkandet framöver, för hans skull.

Till sist så kan jag meddela att skolan startade i torsdags med en massa kommande uppgifter och ett "klassrum" på nätet med all information. Jag känner mig supertaggad och har stora förväntningar på både utbildningen och mig själv inför hösten. Kul! Imorgon åker min man hemifrån innan jag vaknat. Inte så kul.. 

Godnatt! 😴
Visa fler inlägg